donderdag 28 februari 2019

Donderdag 28 februari

Donderdag 28 februari

Na een stevig ontbijt (samen eten, doet duidelijk véél eten ;-)) vliegen we er weer in met een reeks fijne opwarmingsoefeningen. Nadien tonen we een eerste keer aan elkaar wat we de voorbije dagen allemaal in elkaar geknutseld hebben.
We genieten van een korte pauze in het bos en brengen nadien alle ideeën tot een mooi geheel. Dit wordt in de namiddag gefilmd tijdens het grote toonmoment. Een beetje zenuwachtig maar... Het is allemaal dik in orde gekomen!
Het 6de leerjaar start met de bewegingen op naam. Nadien volgt muziek maken met het beest, het Afrikaanse liedje zingen, dans en klank vormen één geheel en we sluiten af met het leuke boslied.
Een fijne ervaring voor iedereen en een grote dankjewel aan de musicadocenten!
Nadien duiken de kinderen even hun koffers in. De dingen die al opgeruimd kunnen worden, belanden (hopelijk ;-)) in de juiste koffer. Ze spelen in het bos of nog een gezelschapsspelletje.
We krijgen 's avonds lekkere gebakken boterhammetjes.
En dan volgt...de lang verwachte avond 😄!!! Iedereen maakt zich klaar voor de fijne carnavalsavond! We genieten van de toneeltjes, dansjes, liedjes,...die elk groepje zorgvuldig heeft voorbereid én shaken er op los! Vermoeid...onze bedjes in. Slaapwel!




































Geen opmerkingen: