woensdag 27 februari 2019

woensdag 27 februari





Woensdag, 27 februari

De kinderen hebben goed geslapen deze nacht. Ze zijn ook wat later wakker geworden deze morgen.
Juf Els komt ons vervoegen! De kinderen begroeten haar enthousiast aan het ontbijt.
Na het lekkere ontbijt warmen we ons weer op, met Georgia aan de vleugelpiano. Mo laat de kinderen stretchen en Indra neemt alle kinderen mee op sleeptouw zodat iedereen goed wakker is!

De kinderen van 4B beginnen de dag bij Georgia. Ze laat de kinderen klankencarrousels maken met verschillende instrumenten. Daar moeten de kinderen serieus voor geconcentreerd zijn.
Na de pauze zijn we gaan dansen bij Mo. Eerst een opwarmertje op 4 verschillende niveaus: op de grond, al kruipend, al sluipend, op de tippen en al springend.

De kinderen van 4A starten bij Mo en dansen mee met ‘het Beest’.
Bij Indra leren de kinderen een Afrikaans liedje. Ze leren vierstemmig zingen, wauw!! Daarna combineren ze zang met beweging.

’s Middags eten de kinderen lekkere rijst met ananas.  Gelukkig kunnen ze ook nog koude groenten nemen!  ; )

In de namiddag hebben de kinderen in dezelfde masterclass gewerkt als gisteren. Sommige kinderen gingen dansen, anderen componeerden met ‘het Beest’.  Er was een knutselgroep en de laatste groep ging zingen.

































Na deze sessies genoten we van het laatste warme zonnetje in een grote speeltuin. Dit is het eerste jaar dat we daar naartoe zijn geweest!

De kinderen trekken na het avondeten hun pyjama aan en kijken een filmpje. Zo sluiten we de avond af op een rustige manier en kunnen we er morgen weer tegenaan!

Geen opmerkingen: