dinsdag 14 februari 2012

Musicaklassen: dag 2 foto's

9 opmerkingen:

hilde zei

Dat ziet er weer heel tof uit.Ik denk dat die week veel te kort gaat zijn voor jullie.voor de thuisblijvers is dat anders.
groetjes mama en papa van Nick B

mama zoe en zussen zei

Hallo iedereen ,wij denken dat het daar zeer leuk is en dat jullie dag tekort is .Wij willen toch de fotograaf even bedanken voor de zeer mooie foto's.We zijn altijd zeer benieuwd en zitten s'avonds altijd te wachten tot ze erop staan .Veel plezier aan iedereen .

broers, mama en papa Amber VD zei

Hallo allemaal, whauw dat ziet er allemaal even leuk uit!! We zien allemaal blije gezichten. Tof!! Voor de mama's en papa's ook wel superleuk om zo'n uitgebreide fotoreeks en filmpje te zien, nu verwachten we morgen wel weer hetzelfde hè :-) Geniet er allemaal nog heel veel en tot vrijdag!!

Ilse zei

Hey Anton,

Dat ziet er daar super-leuk uit!! Geniet ervan en doe maar eens goed zot met je vrienden!! Tot vrijdag!

Je alleliefste tante Ilse

Tinne Van Deun zei

Dankjewel fotograaf en filmvrouw!!! Zo plezant om 's avonds weer een glimp op te kunnen vangen van ons meisje en te zien hoe zeer ze het naar haar zin heeft! Toppie! Jullie zijn precies goed bezig!! Ook voor iedereen toch nog een heel gezellige Valentijnsavond hoor!
Dikke knuffel van mama, Roel, Rakker en Coda - speciaal voor Emelie xxx

Cindy zei

Wat leuk om zoveel foto's te kunnen bekijken! En zo te zien hebben jullie daar wel héél veel plezier.

Groetjes,

mama, papa en zus van Jonas

Ilse zei

Super hoe we jullie aktiviteiten allemaal kunnen volgen. We genieten ervan. Veel plezier!

Familie Kato

Katleen zei

Hallo allemaal, dat ziet er daar bij jullie superleuk en gezellig uit. Leuk om foto's en filmpjes te kunnen bekijken. Nog veel plezier de rest van de week. En voor Emelie een dikke knuffel van tante Katleen

Katleen zei

Hallo allemaal,dat ziet er daar bij jullie superleuk uit. Wel leuk om de foto's en filmpjes te kunnen bekijken s'avonds. Geniet nog van de rest van de week. Een dikke knuffel voor Emelie van tante Katleen